micro.bg
Регистрация

Вашата база от данни е 100% защитена на сигурно място в облака!

Добавихме нови възможности за криптиране на базата от данни. При първоначално създаване на фирма, всеки потребител може да избере „Криптирана база от данни“. При минимално забавяне на обработката на информацията, вашите данни са напълно защитени и криптирани. Практически няма никаква възможност за външно въздействие или извличане на криптираните данни от трети лица.

Криптирането използва мощен механизъм за защита на данните и заедно с възможността за разполагане на базата върху отдалечени сървъри в различни страни (България, Русия, Малта, САЩ и други), гаранцията за неприкосновеността на данните е 100%!

Допълнително Micro.bg защитава данните срещу най-опасните атаки – криптовируси и RansomWare продукти. Чрез централизирано съхранение, облачно копиране и периодично архивиране (на всеки 15 минути) данните се пазят на сигурно място и без опасност те да бъдат унищожени целенасочено от външна намеса.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам