micro.bg
Регистрация

Въведете нива на достъп във Вашия акаунт

Платформата Micro.bg поддържа авангардна система за дистанционно управление на поръчки. Към регистрирана фирма могат да се добавят потребители, които единствено могат да правят поръчки към свързаната фирма. По този начин една компания може да зададе набор от свои вътрешни и външни потребители.

Вътрешните потребители разполагат с пълните възможности на системата, могат да управляват номенклатурите, да въвеждат операции, да създават справки и да редактират данните. Те работят от името на организацията и са част от нея.

Външните потребители са хора, които имат право единствено да преглеждат номенклатурата и да правят поръчки. По този начин се автоматизира дейността с партньорите, като външните потребители разглеждат цените, наличностите и могат да въвеждат операции, но не изменят параметрите на системата и нямат достъп до номенклатурите.

Технологията е удобна за централизирано управление на мрежа от под-дилъри, които директно въвеждат своите заявки в системата и получават обратна връзка за цени, количества и документи.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам