micro.bg
Регистрация

Удобно: Създайте Вашата "Селекция на стоки"

Micro.bg предоставя възможност за създаване на селекция от стоки. Селекцията от стоки представлява предварително създаден набор от стоки, групирани чрез ръчен избор и са обединени в име на селекцията. Като пример за такава селекция може да се зададе "комплект от резервни части", които са различни групи, но вървят заедно и обикновено са част от обща поръчка. Създавайки селекция на стоките, операторите могат да обработват подобни или допълващи се групи от стоки с общо предназначение.

Друго използване на „Селекция на стоките“ е възможността за създаване на кратки менюта от стоки, които се използват много често, например селекция от най-интересни стоки, селекция от нови стоки, селекция от промоционални стоки и подобни набори.

Селекцията на стоките позволява едновременен избор на стоки и услуги от различни групи, които са обединени от оператор и са поставени в общ списък.

Mожете да видите как би могъл да изглежда Вашия търговски обект, готов за работа. Разгледайте предимствата на демо системата като се логнете със следните тестови данни за вход:

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам