micro.bg
Регистрация

Система от вътрешни и външни потребители

Технологията е удобна за централизирано управление на мрежа от поддилъри, които директно въвеждат своите заявки в системата и получават обратна връзка за цени, количества и документи.

Платформата Micro.bg поддържа авангардна система за дистанционно управление на поръчки. Към регистрирана фирма могат да се добавят потребители, които единствено могат да правят поръчки към свързаната фирма. По този начин една компания може да зададе набор от свои вътрешни и външни потребители.

Вътрешните потребители разполагат с пълните възможности на системата, могат да управляват номенклатурите, да въвеждат операции, да създават справки и да редактират данните. Те работят от името на организацията и са част от нея.

Външните потребители са хора, които имат право единствено да преглеждат номенклатурата и да правят поръчки. По този начин се автоматизира дейността с партньорите, като външните потребители разглеждат цените, наличностите и могат да въвеждат операции, но не изменят параметрите на системата и нямат достъп до номенклатурите.

Системата ви дава възможност да дефинирате потребител от тип "Клиент". Този потребител ще може единствено да създава Поръчки за доставка от Вашата фирма без намеса на оператор. В последствие, тези поръчки могат да се трансформират като Продажби. Необходимо е да укажете партньор и обект, за които ще се отнасят тези поръчки.

Потребител от тип "Клиент" няма никакви права да вижда, която и да е номенклатура в системата, освен номенклатура "Стоки". От тази номенкатура той вижда полетата "Код", "Име на стока", "Баркод", "Количество" (в зависимост от избрания обект) и "Продажна цена".

Коментари

2022-03-10 21:35:00
Клиент Клиентски Клиентов
Здравейте,

Има ли как да се направи клиент да вижда ищне само поръчките си, а и издадените му фактури в проформата.

Поздрави!

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам