Регистрация

Внимание! Уважаеми потребители, вече имате възможност да ползвате версия 3.00.100 - СУПТО, която е одобрена от НАП. За целта в секция  "Данни за фирмата"
трябва да направите избор, дали за конкретната фирма, системата ще работи като СУПТО или НЕ.
За повече подробности вижте ТУК.

Задаване на „Типове плащания“

В Micro.bg можете бързо и лесно да зададе различни типове плащания и да определите дали към съответния тип ще бъде отпечатан фискален или служебен бон или печат въобще няма да бъде извършван. Посочените параметри се изпълняват всеки път автоматично към фискалното устройство. Това е особено удобно при различни видове плащания с кредитна или дебитна карта, ваучер, купон и други. Настройката се извършва бързо от меню „За фирмата“ - > „Типове плащания“.

Mожете да видите как би могъл да изглежда Вашия търговски обект, готов за работа. Разгледайте предимствата на демо системата като се логнете със следните тестови данни за вход:

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам