Регистрация

Добавени графични справки

Удобни, красиви и полезни нови визуални справки са на разположение на потребителите на Micro.bg!

1. В номенклатура "Стоки", в режим на "Редакция на стока" е добавен нов таб "Статистика". В него в графичен вид може да се види информация за средната доставна и продажна цена за последните 12 месеца, както и информация за оборота на тази стока за последната година. 
2. В номенклатура "Партньори", в режим "Редакция на партньор" е добавен нов таб "Статистика", в който в графичен вид се дава информация за обема на продажбите и доставките към този партньор. Надяваме се, че подобна информация би Ви улеснила, при определяне на ценовата група или процента отстъпка, за избрания партньор. 
3. В "Касова книга" филтърът е разширен така, че да може да се избира повече от един тип приход/разход. Това е полезно, защото може да филтрирате постъпленията/разходите по няколко критерия едновременно. 
4. Добавен е нов раздел "Графични справки"(подменю на раздел"Справки"), в който в графичен вид са представени 20 вида различни справки, които ви дават възможност бързо и лесно да се ориентирате в тенденциите на развитие на Вашия бизнес. Интерфейсът на тези справки е пригоден и за мобилни устройства.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия