micro.bg
Регистрация

Нова версия от 26.07.2017 г.

Можете да се възползвате от допълнителните функционалности, добавени в обновената версия на сайта от 26.07.2017 г.:

  • Досие на партньора

В операция Продажба, независимо редакция или нов запис, при избран партньор, може да се види информация за досегашния оборот на партньора от продажби, текущия баланс (има ли неплатени задължения), броя продажби до момента, от кога е клиент на фирмата. В графичен вид са представени данните за оборота му за последната година, разпределен по месеци.
Също така е представена и детайлна информация за последните 5 продажби, т.е колко и какви стоки е купувал, на какви цени. За да се достъпи тази информация, достатъчно е да се разтвори информативен панел, намиращ се отляво на екрана. Надяваме се, че това ще е полезно за вас, с оглед определяне на ценовата политика към този партньор.

  • Изтриване на печатен документ от системата и ползване на неговия номер от следващ документ.

До момента, документите можеха да бъдат анулирани - ръчно или с изтриване на операцията, за която са издадени. Те обаче остават в системата, като 'анулирани' документи. Могат да се видят в меню "Отпечатани документи", когато е маркирана отметката "Показване на изтрити/анулирани документи".
Новото е, че когато се кликне върху анулиран документ, той вече може да бъде окончателно премахнат, кликвайки върху линк "Окончателно премахване на документа". След предупреждение и Ваше съгласие, документът се изтрива окончателно и неговият номер се освобождава за следващ документ в този диапазон.

  • Включване на "Селекция от стоки" в "Ценови правила".

Считаме, че тази функция опростява значително задачата, при която се налага, за множество стоки, които не са в една група, да се изпълни някакво ценово правило. Просто от тези стоки се формира селекция и за тази селекция се прилага правилото.

Коментари

2017-07-28 17:35:00
Николай Няголов
Колеги, при експорт в PDF "операции по потребители" ако може да има колона "клиент" и тотал на колона "общо"

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам