micro.bg
Регистрация

В момента работим по 14 нови задачи без да прекъсваме Вашата работа

В процес на изпълнение са 14 задачи, които ще оптимизират платформата. Новите функции са планирани да улеснят работата на потребителите, като въведат нови възможности в цялата система. Докато вие работите в системата, ние незабележимо ще актуализираме Micro.bg. Очаквайте само уведомление за промените и новите функционалности. Наличието на среда с централизирано управление и поддръжка, позволяват промените да се внедряват без прекъсване на работния процес. Едновременно с това всички данни се конвертират съобразно новостите, като процесът остава скрит и високо ефективен.

Сайтът Micro.bg се развива непрекъснато и ще осигури комфортна среда за развитие на всеки тип бизнес. Следете новините, за да узнаете какво е направено, какво се изгражда в момента и какви възможности ще се появят в бъдещото развитие на платформата.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам