micro.bg
Регистрация

Axis Cloud - фронт-офис приложение в облака

Axis Cloud е изключително леко и много удобно приложение за Android устройства, което се явява търговски екран (фронт-офис) за магазини и заведения. То допълва и разширява функционалността на онлайн платформата Micro.bg. Така Вие получавате цялостна завършена търговска система в облака, която впечатлява с визия, функционалност и достъпност!

Axis Cloud е предназначено за използване от касиери, продавачи и сервитьори, които бързо да обслужват клиентите. Програмата е оптимизирана за работа с touch screen монитор и използва въведените данни и настройки от предварително създадения в Micro.bg потребителски профил. Сред предимствата на приложението са ниските системни изисквания за използвания хардуер, съвместимост с широк набор от устройства с ОС Android и бързодействие!

Работата с Axis Cloud и Micro.bg е изключително лесна, а препоръчителните стъпки за настройка и използване са следните:

  • Създаване на профил в Micro.bg.
  • Задаване на първоначални настройки за фирмата в Micro.bg.
  • Въвеждане на номенклатурите (партньори и стоки) в Micro.bg.
  • Изтегляне и инсталация на приложението Axis Cloud на мобилното устройство, на което ще се използва (линк за download: https://play.google.com/store/apps/details?id=microinvest.AxisCloud или сканирайте QR кода горе).
  • При стартиране на Axis Cloud се въвежда потребителското име и парола на профила, създаден през Micro.bg.

Важно! Axis Cloud работи в два режима: online и offline. При работа online Axis Cloud обменя данни с базата на Micro.bg в реално време и всяка промяна в наличностите се отразява веднага в системата. При работа в offline режим извършените операции през Axis Cloud се съхраняват в работната памет и при преминаване online автоматично се предават към базата на Micro.bg.

  • За използването на двете програми се заплаща избрания абонаментен план за Micro.bg. Броят на потребителите, за които е платен абонамента определя и броят на устройствата, които могат да се свържат едновременно към един профил.

Axis Cloud

Фронт-офис приложението за Вашата перфектна търговска система в облака!

Начало

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам