micro.bg
Регистрация

Micro.bg - топ решение на международното изложение СИХРЕ 2017

Споделяме с Вас кадри от ежегодното международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване – СИХРЕ 2017.

Сред модерните тенденции в решенията за хотели и ресторанти, както и други технологични предложения за хранително-вкусовия сектор, особен интерес предизвиква именно облачната търговска система Micro.bg. Като бърз, изгоден и лесен инструмент за управление на всякакъв тип дейност, онлайн платформата има вече своите нови почитатели.

Нашите консултанти с радост ще демонстрират и за Вас всички възможности и предимства на платформата на щанда на Microinvest D4 в зала 5. Заповядайте да разгледате новостите в ХоРеКа сектора, да видите презентация на Micro.bg, да зададе Вашите въпроси или просто да се запознаем!

Сред най-интересните решения с марка Microinvest са още: четвърто поколение хотелски софтуер, цялостни решения за заведения и търговия, система за дистанционно повикване на сервитьори и други.

Очакваме Ви до 11 ноември включително на щанд D4, зала 5 в Интер Експо Център, град София.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам