micro.bg
Регистрация

Мобилна версия на Micro.bg за различни устройства – Очаквайте!

Екипът на Microinvest работи върху оптимизацията на работата при таблети. Ще бъдат създадени нови екрани, оптимизирани за 7 и 10 инча, както и по-лесно управление на номенклатурите при мобилни устройства.

Създаването на специализирани модули за таблети ще позволи динамична работа от всяко място на планетата, както и генериране в реално време на разнообразни графични справки по критерии, зададени от потребителя.

Оптимизираните модули предлагат удобството на олекотена работа със съвременен интерфейс и най-добрите практики в областта. Предимство е възможността за хибридна система, при която част от потребителите работят чрез стандартни Desktop системи, докато мениджмънта на организацията се извършва посредством мобилни устройства.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам