micro.bg
Регистрация

Micro.bg - СУПТО одобрен от НАП

Екипът на Micro.bg има една основна цел и тя е непрекъснато да предоставя подобрение и оптимизация на платформата, в синхрон с всички промени.
 
В тази връзка искаме да Ви информираме, че онлайн складовата програма Micro.bg е вписана официално в регистъра на НАП като СУПТО (софтуер за управление на продажбите в търговските обекти) и притежаваме пълна сертификация.
 
Какво предстои?
 
Ще изпратим точни насоки за всички промени в системата, преди да преминем към ъпгрейд. Важно е да знаете, че платформата ще предложи управление на складовите процеси, както за фирми, които не издават касови бележки, така и за тези, приемащи плащания в брой и с кредитна/дебитна карта, за които издаването на фискален бон и съответно връзката с касов апарат е задължителна.
 
За всички, които не са запознати с държавните изисквания приети в Наредба Н-18, може да посетите този линк: срокове Наредба Н-18На този етап, според посочените срокове, можете спокойно да продължите работата си в платформата без необходимост от промени и без да нарушавате законодателните норми.

Ще се погрижим да получавате актуална информация, полезни насоки и специални предложения за безпроблемното привеждане на бизнеса Ви към Наредба Н-18.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам