micro.bg
Регистрация

Лесни стъпки за старт на работа със складов софтуер

Лесни стъпки за начало на работа с търговски софтуер

С Micro.bg получавате всичко необходимо, за да следите бизнеса си дистанционно. Може да управлявате всички онлайн обекти и да извършвате директни продажби в интернет от всяка точка и всяко устройство с Internet.

Ще ви дадем няколко полезни съвета, за да стартирате работа със софтуера. Необходима е минимална подготовка на информация, за да започнете да използвате пълната функционалност за по – малко от 30 минути.

  1. Направете безплатна регистрация – подгответе данни за потребителите/служителите, които ще работят със софтуера. Дефинирайте техните електронни адреси и права на достъп до различните функции в програмата;
  2. Данни за фирмата – Въведете всички данни за вашата фирма, регистрация по ДДС, вид на цените, по които ще се продават и доставят стоките, точност на количествата. Ако имате повече от един обект – въведете различните обекти. Ако ще издавате документи от програмата – дефинирайте банкови сметки, изберете от безбройните цветни шаблони за печатни документи, прикачете собственото си лого, отбележете коректни номера на различните видове документи;
  3. Номенклатури – ако сте работещ бизнес и вече имате натрупана база данни с кодове, баркодове и имена на артикули, може да ги импортирате автоматично в Micro.bg. Не е необходимо да въвеждате всичко от начало и ръчно. Приложението предлага няколко лесни начина за дефиниране на стоки и услуги – бързо въвеждане с баркод скенер или импорт от МS Excel файл, така гарантираме, че няма да преминавате през стрес от загуба на информация.

По същите критерии може да използвате данните на всички партньори, с които сте работили до момента, информация за техните обекти и адреси, телефони, електронни пощи и др.

  1. Количества на стоки – ако бизнес дейността ви изисква следене на стокови наличности, Micro.bg ще ви помогне да имате винаги точна информация за броя и вида стоки по обектите, на конкретна дата, всички доставки и продажби от даден артикул.

Програмата е професионално насочена към отчитане на наличности на стоки и техните средно-доставни цени. Затова препоръчваме да определите конкретна дата за началото работа с нея, да направите физическа инвентаризация в обекта, склада или магазина си, да подготвите файл с актуални количества и импортирате автоматично Началното състояние на склада и доставните цени.

Ако до момента сте работили с друг складов софтуер, предоставяме лесна опция за мигриране към Micro.bg.

За повече информация прегледайте видео обученията:

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам