micro.bg
Регистрация

Онлайн магазин с WooCommerce

Електронен магазин с WooCommerce.

През последните години все по-масова практика е всички поръчки и продажби на стоки и услуги да се осъществяват онлайн. Не малка част от бизнеса премина към пренасочване на дейността изцяло в онлайн пространството. Търговията през Електронен магазин притежава редица предимства:

-        Независимост от работното време – магазинът е денонощно отворен за продажби;

-        Няма разходи за помещения, магазини и офиси;

-        Може да минимизирате складовата наличност като не държите всички стоки на склад, а поръчвате според клиентските заявки;

-        Възможността за реклама и популяризиране на практика е неограничена.

Как да изберете правилната платформа за създаване на Онлайн магазин?

На пазара съществувам много различни фирми, които разработват сайтове и електронни магазини в различен ценови диапазон. Изборът на правилния доставчик и разработчик зависи от нуждите на вашия бизнес, средствата за инвестиция и други фактори Налични са и универсални решения за масово ползване, които позволяват доработване за специфичните нужди на вашия бизнес.

Едно от бюджетните решения, което на практика е безплатно в базовия си вариант е платформата WordPress.

Платформата е от така наречените решения с отворен код, което позволява с минимални технически познания да бъде изграден добър сайт на фирмата, без значение от нейната дейност. Към платформата има налични различни приложения и добавки, които са разработвани от специалисти и предоставени за свободно използване, проектира се и на мобилни устройства. Решението е с широка популярност именно заради възможността да се модифицира.

WooCommerce и WordPress?

WooCommerce е разширение на WordPress за създаване на онлайн магазин. WooCommerce е плъгин за електронна търговия. С негова помощ може да се създават стоки и варианти за тях, да се следят наличности и поръчки, информация за клиенти и др. Подходящ за малки електронни магазини, заради опростения интерфейс и минималните разходи за придобиване и внедряване. На практика с базови технически познания бихте могли да заявите хостинг и домейн и да стартирате онлайн търговия.

Какво следва?

За всички потребители работещи с платформи за електронни магазини е повече от важно наличието на пълна проследимост и синхронизация между платформите за продажба и следене на наличности. Тук е времето за избора на търговски софтуер. Micro.bg е складов софтуер за онлайн търговия. През него се осъществява автоматична връзка с поръчки от Електронни магазини. Потокът на информация протича в реално време. В рамките на няколко секунди всяка нова създадена от клиент поръчка през електронния ви магазин на WooCommerce, се импортира в складовия софтуер. Паралелно с това се следят:

-        всички данни за нови и текущи клиенти;

-        наличностите на стоките се синхронизират в реално време;

-        цените на стоките за един или няколко обекта.

Връзката между Micro.bg и онлайн магазина осигурява на всеки търговец завършено решение за електронна търговия, позволяващо синхронизация между всички онлайн и офлайн процеси и тяхното централизирано управление.

Например: Имате електронен магазин и физически магазин – всички продажби на стоки, нови поръчки, видове и количества стоки се проследяват в една обща система. Информацията винаги е актуална, минимизира се до 0% вероятността за грешки от недостатъчна наличност или пропуснати поръчки.

Имате възможността сами да проверите как работи интеграцията. Настройката е максимално опростена – само няколко лесни стъпки за връзка между платформите.

Не пропускайте да се възползвате от предимствата на интегрираното решение, което ще улесни работата на служителите ви и ще позволи да предложите качествено и безупречно обслужване на вашите клиенти.

 

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам