micro.bg
Регистрация

Добавен нов модул - Търговски екран

Търговски екран е специализиран модул за бързи поръчки или продажби. Интерфейсът е оптимизиран за работа с "Touch screen" монитор, или таблет. Стоките са изобразени с бутони, удобни за работа. От настройките на модула, може да се избере големината на бутона, дали да се показва снимка, код на стоката, цена, както обект и партньор по подразбиране.

Mожете да видите как би могъл да изглежда Вашия търговски обект, готов за работа. Разгледайте предимствата на демо системата като се логнете със следните тестови данни за вход:

Започнете от работата с „Търговски екран“ с тъч скрий, таблет и стандартен монитор. За да усетите максималните възможности на платформата, в режим „Търговски екран“, включете от Настройки работата с картинки и управлението чрез баркод скенер.

търговски екран

Коментари

2017-06-15 16:23:00
Страхотен модул! Използва се много лесно и е изключително полезен!

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам