micro.bg
Регистрация

Шаблони на документите с възможност за персонализация

Платформата на Micro.bg предлага голямо разнообразие от различни шаблони на документите. Всеки потребител може да създаде собствен вид на документа, да изгради ярка индивидуална визия и да постигне открояващ се ефект на печатните форми. Шаблоните са готови и вградени в сайта, позволяват персонализиран набор от документи за всяка отделна операция и избор на собствена цветова гама. Чрез този механизъм потребителите на сайта дефинират визуалния стил, определят съдържанието и разположението на документите.

Механизмът за избор на шаблони се разпростира и върху документите, които се изпращат по електронна поща, като допълнително удобство за потребителите на системата и техните клиенти.

Специфичен интерес за клиентите представлява вградената възможност за добавяне на фирмено лого върху печатните форми, като по този начин се постига подчертава фирмената идентичност.

Ако имате въпроси как да използвате набора от шаблони и вградени дизайни, не се колебайте да се обърнете към нас, за да Ви помогнем да внедрите тази функционалност и при Вас.

Mожете да видите как би могъл да изглежда Вашия търговски обект, готов за работа. Разгледайте предимствата на демо системата като се логнете със следните тестови данни за вход:


Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам