micro.bg
Регистрация

Използвайте Micro.bg с фискален принтер или касов апарат

Връзката с фискален принтер или касов апарат е стандартната функционалност в Micro.bg. Платформата позволява да включите периферно устройство, да го конфигурирате според вашите изисквания и автоматично да отпечатвате всички необходими документи. За разлика от други системи, които изискват спомагателни сървъри и други технологии, при Micro.bg настройката е безплатна, лесна и бърза. Достатъчно е да свалите едно допълнително безплатно приложение с драйвери за фискални устройства, да го инсталиране, да посочите модела на апарата и съответната връзка. След това трябва да се въведе локално IP на компютъра с касовия апарат и всичко е настроено.

Цялостната система Web с периферно устройство гарантира пълен цикъл на обслужване - от маркиране на продажбата до отпечатване на фискален документ с минимални усилия и максимален резултат, като алтернатива на скъпо струващи автономни системи.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам