micro.bg
Регистрация

Micro.bg предлага толкова много възможности! Нашият екип с удоволствие ще демонстрира за Вас всички функции и предимства на платформата, съобразени с Вашите нужди и начин на работа!

Независимо дали сте направили Вашата регистрация съвсем скоро или Micro.bg отдавна вече е любимият Ви онлайн търговски софтуер, ние с радост ще Ви покажем всички полезни възможности, които предлага това облачно решение. Ще Ви демонстрираме основни операции, допълнителни функции, скрити бутони, хитрости за по-бърза работа, връзка с фронт офис, мобилно устройство и периферия, ще отговорим на Вашите въпроси. Възползвайте се още сега!

Единственото, което трябва да направите, е да заявите Вашата безплатна персонална демонстрация, като изпратите данни за контакт на e-mail: marketing@microinvest.net или се свържете с нас на телефон 0700 44 700! 

Нашите консултанти ще Ви дадат допълнителни насоки как ще направим персоналната презентация по най-удобния за Вас начин.

 

Направете една виртуална разходка и сами като започнете с ВИДЕО УРОЦИТЕ от тук:

 

Начална страница

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам