micro.bg
Регистрация

6 БЪРЗИ СТЪПКИ за стартиране на работа с MICRO.BG

1

СТЪПКА № 1: Безплатна Регистрация.

Създайте безплатна регистрация на https://micro.bg/register.php

Всичко необходимо е валиден e-mail адрес и парола по Ваше желание. Използването на софтуера е напълно безплатно в рамките на 30 календарни дни с налична пълна функционалност на всички модули. Въведените данни по време на тестовия период се запазват в рамките на 6 месеца.

Проследете във видеото демонстрация на регистрация на нов потребител в MICRO.BG:

Онлайн Складов Софтуер MICRO.bg - Регистрация

2

СТЪПКА № 2: Дефинирайте данни за Вашата фирма.

Въведете всички необходими данни за регистрация по ДДС; вида на цените, по които ще продавате и доставяте стоките/услугите; точност на цени и количества, с които ще работите; обекти; начини на разплащане; банкови сметки; изберете от безбройните цветни шаблони за печатни документи; прикачете лого, дефинирайте потребителите и др.

Проследете в това видео как лесно и бързо да направите всичко това:

Онлайн Складов Софтуер MICRO.bg - Въвеждане на данни за фирма

3

СТЪПКА № 3: Дефиниране на Стоки и Услуги.

Организирайте лесно въвеждането на номенклатурата от стоки/услуги в платформата, с помощта на бързо въвеждане на стоки, въвеждане с помощта на баркод скенер или импорт от МS Excel готов файл. Дефинирайте артикулни групи за категоризиране на стоките, използвайте и подгрупи за по – добра прегледност на складовата организация в прегледна дървовидна структура.

Програмата позволява гъвкави действия с групи стоки или селекция от стоки, групово задаване на отстъпка за категория стоки, промяна на ДДС ставка, отпечатване на ценови етикети – съобразени с наличните 10 вида продажни цени и много, графични статистики за доставките и продажбите на стоките в период, минимални и оптимални количества.

Проследете още интересни функции в номенклатурата от стоки във видеото:

Онлайн Складов Софтуер MICRO.bg - Импорт на Стоки/Услуги от MS Excel файл

4

СТЪПКА № 4: Дефиниране на Партньори (Клиенти и Доставчици).

Въвеждане на данни за партньори с автоматична функция за търсене по ЕИК или импортиране на данните за тях от МS Excel файл. Организирайте данните за контрагентите в групи, по райони, по обороти или според спецификата на Вашия бизнес. Задаване на индивидуални ценови групи за всеки партньор, търговски отстъпки и кредитен лимит за достигане на оборот.

Още интересни функционалности в модул Партньори, вижте в следващото видео

Онлайн Складов Софтуер MICRO.bg - Импорт на Партньори от MS Excel файл

5

СТЪПКА № 5: Начално състояние на склад.

Стартирайте работа като въведете наличните количества в обекта си с техните доставни цени, без да е необходимо да въвеждате стари доставки. MICRO.BG предоставя възможността да се използва готов шаблон, в който да бъдат попълнени всички налични бройки и цени от артикули към датата на стартиране на работа с програмата.

Вижте как

Онлайн Складов Софтуер MICRO.bg - Начално състояние на склад

6

СТЪПКА № 6: Доставки и Продажби.

След преминаване пред всички стъпки до тук, преминавате към същинската работа с програмата – създаване на операции – доставка и продажба. Опростеният и интуитивен интерфейс позволява максимална бързина при въвеждане на операции, като е предоставена и възможност за въвеждане на операции чрез импортиране на МS Excel файлове.

Доставка е операция, в която се извършват всички доставки/пристигания на стоки/услуги, издаване на придружаващи печатни документи като стокови разписки и фактури, формират се задължения към доставчици. Проследява се последователността на извършените операции, дати, номера на фактури.

Продажба е операция, в която се извършват продажбите на стоки/услуги, издаване на придружаващи печатни документи като стокови разписки и фактури, формират се вземания от клиенти. Проследява се последователността на извършените операции, дати, номера на фактури.

Всички детайли вижте тук:

Онлайн Складов Софтуер MICRO.bg - Операции Доставка и Продажба
Онлайн Складов Софтуер MICRO.bg - Импорт на Oперации от MS Excel файл

Платформата притежава още многобройни полезни функционалности като трансфер на документи, автоматично издаване на повтарящи се документи, рецепти и производство, връзка с фискални устройства, многобройни и разнообразни справки и шаблони на документи. Регистрирайте се, за да имате достъп до всичко това, БЕЗПЛАТНО.

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам